Tarifi paylas

19 Ocak 2016 Salı

PORTAKAL KABUĞUNDA JÖLE



MALZEMELER;

      4 Adet portakal
      Hazır jöle ( ben kivili ve çilekli kullandım)

YAPILIŞI;
 Portakalları  boyuna ikiye kesip kaşık yardımı ile içlerini çıkarın.
 Elde ettiğimiz portakal kabuğu kaselerini tepsiye dizin.
 Jöleyi arkasında yapım şeklini okuyarak  tarife uygun yapın ve kabuk kaselere doldurun. 
 Gözünüze su gibi gelebilir ama sıcak olduğu için akışkan buzdolabına koyup soğumasını bekleyin.
 En az 2 saat sonra donacaktır. Donan  jöleleri elma dilimi şeklinde kesip servis yapabilirsiniz.

                                          AFİYET OLSUN.





1 yorum:

  1. Jöleyi bir de böyle denemeli. Ellerinize sağlık.. Çok güzel olmuş..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...